Ketchup II

4 fő részére

Nehézség:

bonyolult

Beküldte:

hozzávalók

  • 5 kg paradicsom
  • 3 kg vastaghúsú paprika
  • 0.5 kg vöröshagyma
  • 4 db babérlevél
  • 30 dkg cukor
  • 2 dkg bors
  • 0.5 liter 10%-os ecet
  • 3 evőkanál mustár
  • 4 kávéskanál só
  • kevés szalicil

Elkészítés

A feldarabolt paradicsomot a felszeletelt paprikával és hagymával összefőzzük és átpasszírozzuk. A levet fazékba tesszük, hozzáadjuk az összes többi alkotórészt és felfőzzük. Ezután forrón üvegekbe öntjük, lezárjuk, száraz dunsztba tesszük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.